Over A.K. for Pets

A.K. for Pets – De schakel tussen toeleveranciers van huisdierbenodigdheden en de Europese detailhandel

A.K. for Pets is dé spil in de dierenbenodigdheden branche. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de import en export van hoogwaardige huisdierbenodigdheden, staat het bedrijf voor kwaliteit, vernieuwing en continuïteit. A.K. for Pets levert een breed assortiment in dierenbenodigdheden en aanvullende diensten aan zowel toeleveranciers als de detailhandel, wereldwijd.

Door heel Europa

Klanten van A.K. for Pets variëren van winkelketens, de grotere dierenwinkels tot tuincentra en groothandel distributeurs, door heel Europa heen.
Wij zijn bekend geworden door houten dierenverblijven en krabpalen, maar hebben ons assortiment inmiddels enorm uitgebreid met ons eigen merk Quapas! en we zijn distributeur van Multipet, Strong en 4Pets in de Benelux.

Flexibele partner

Kwaliteit, vernieuwing en continuïteit zijn de speerpunten van het bedrijf. Daarom bezoekt A.K. for Pets elke toeleverancier voordat wij een product opnemen in ons assortiment. Op deze manier bent u als klant van A.K. for Pets verzekert van een betrouwbare partner én een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Snelle levering is gegarandeerd, daar wij ons eigen magazijn hebben.
A.K. for Pets is niet gebonden aan derden, waardoor wij flexibel kunnen reageren en inspelen op de snel veranderende vraag vanuit de markt. Voor u de ideale partner als u op zoek bent naar iets specifieks!
Wilt U 1 van onze merken verkopen? Wilt U een eigen merk bouwen? Mist U iets in uw assortiment en wilt U dit zelf (laten) ontwikkelen? Dan bent U bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kunnen samen met U de behoefte in kaart brengen en analyseren wat we voor U kunnen doen.