De oprichters van Kurgo,  groeiden op samen met de familiehonden in de bossen van Vermont in Amerika.  Ondernemerszin en liefde voor honden motiveerde en inspireerde ze om het merk Kurgo te creëren.

Aangezien hun hond Zelda de gevaarlijke gewoonte had om tijdens autoritten op de voorstoel te springen, besloten ze tot het maken van een eerste prototype van wat later de Backseat Barrier zou worden. Sindsdien is Kurgo uitgegroeid tot een leider op het gebied van reis- en veiligheidsproducten, die tot doel hebben de vele problemen op te lossen waarmee hondenbezitters iedere dag worden geconfronteerd.

Het merk Kurgo kan met slechts één woord worden samengevat: GO!  Deze voorwaartse beweging is bepalend voor alles wat we doen: de producten die we maken, de doelen en ideeën waar we gepassioneerd over zijn, en de impact die we hopen te hebben voor onze klanten.

Wij geloven dat uw hond meer is dan alleen een huisdier. Ze is je beste vriend, familielid, en wandelpartner. Samen ga je overal naartoe. Kurgo helpt je veilig, comfortabel te reizen en ontwerpt duurzame producten van consistente hoge kwaliteit ondersteund door levenslange garantie om het avontuur met de hond gemakkelijk te maken.