Multipet International, Inc. is de toonaangevende ontwerper en leverancier van dierenproducten over de hele wereld met prijzen. Opgericht in 1995 blijven wij ons bedrijf trots op de basisprincipes: het toevoegen van uniek ontwerp, uitstekende kwaliteit en plezier voor honden en katten. Onze ontwerpteams zijn gevestigd in de Verenigde Staten, Europa en Hongkong. Ons kantoor en magazijn bevinden zich in East Rutherford, New Jersey, met een showroom in Hongkong en een volwaardig distributiecentrum in het Verenigd Koninkrijk.

We werken hard om onze producten te testen op veiligheid, duurzaamheid en de instemming van de staart. We vinden de beste ideeën, stoffen en technologieën uit het buitenland en samenwerken om ze tot leven te brengen voor uw huisdier. Onze veelzijdige speelgoed houdt honden en katten actief, betrokken en blij. Onze Komodo®-lijn biedt accessoires voor het welzijn en de verrijking van het leefgebied voor reptielen- en aquariumliefhebbers. Als huisdieren en mensen samenkomen, wordt het leven beter. Bij Multipet maken we dat mogelijk.

Niet alleen houden huisdieren van ons, maar ook de aarde houdt van ons! We zijn toegewijd aan duurzaamheid en het behoud van het milieu. We produceren verpakkingen en speelgoed van gerecyclede materialen waar mogelijk om ervoor te zorgen dat de toekomst het huisdiervriendelijke speelterrein blijft dat het bedoeld is. We hebben samengewerkt met het How2Recycle-etikettenprogramma om duidelijk te communiceren naar huisdiereigenaren over de recyclbaarheid van onze Multipet-verpakkingen in een poging om het recyclingproces te verbeteren. Multipet International, Inc. heeft ook actie ondernomen om dieren te helpen die gewond zijn geraakt bij de Australische bosbranden. Schenkingen uit de verkoop van onze Jumbo Koala zijn ten goede gekomen aan de Australian Koala Foundation.

De mensen in onze gemeenschap vormen ook het hart van wat we doen. Multipet International, Inc. sloot zich aan bij de strijd tegen borstkanker door de introductie van de Pink Ribbon Loofa Dog®, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan bewustwording en onderzoek naar borstkanker. Bovendien steunen we Our Troops met onze Camouflage Loofa Dog® door de opbrengsten uit de verkoop te doneren aan verschillende militaire organisaties.

Meer dan 20 jaar worden huisdiereigenaren verwelkomd door het merk Multipet in hun huis. Van onze door consumenten erkende Loofa® Dog tot Shari Lewis’ klassieke en geliefde Lamb Chop®, onze producten worden wereldwijd gekocht door mensen die de noodzaak van progressieve speelgoed voor huisdieren van vandaag erkennen. Multipet is… Pet Fun, vermenigvuldigd.