Pro Series

4Pets PRO Series honden autoboxen – het enige ontwerp in Europa met TÜV-certificering!

A.K. for Pets is de exclusieve dealer van 4Pets PRO Series voor Nederland. De enige autoboxen voor honden in heel Europa met het gerenommeerde TÜV certificaat!

Tüv getest en goedgekeurd

De 4Pets PRO Series bestaat uit stevige transportboxen voor honden van kwalitatief hoogwaardig metaal. Dit Zwitserse product heeft niet alleen een mooi en functioneel ontwerp, het voldoet ook aan de allerhoogste veiligheidseisen.

Voor 4Pets staat de veiligheid van honden op nummer 1 prioriteit. Daarom brengen ze alleen een product op de markt als het uitgebreid getest en goedgekeurd is door het gerenommeerde Duitse TÜV Süd, uiteraard in overeenkomst met de ECE-R17 test standaard. Zodoende bent u en uw klant gegarandeerd van de meest veilige autobox voor honden.

Vele voordelen

Naast de bewezen veiligheid, bieden de autoboxen van 4Pets nog meer voordelen:

  • Onderhoudsvrij: Er is geen olie of smeermiddel nodig, omdat de scharnieren van de deur zijn gemaakt van een zelf smerende kunststof-grafietlegering. Hierdoor kunt u de box makkelijk, zelfs dagelijks, gebruiken.
  • Hoogwaardige materialen: De speciaal ontwikkelde aluminium tralies maken de box zeer stabiel. Doordat deze zijn geanodiseerd zijn, roesten ze niet. Alle plastic verbindingsstukken zijn versterkt met fiberglas. Het hoogwaardige, Zwitsers kenmerkende, detailgerichte ontwerp en bouw voorkomt dat de boxen een ratelend of ander irritante geluid maken als u reist met de auto.
  • Makkelijk te sluiten deur: De deur van de box kan met één hand bediend worden. De ingenieuze twist-lock zorgt ervoor dat de box veilig, in één klik sluit. De lange sluitstangen zorgen voor extra stabiliteit van en geven weerstand aan de torsie van de box.

Beoordeling

Voorjaar 2018 kreeg de 4 Pets PRO Series een uitstekende beoordeling in de ANWB-gids voor de autobox voor honden met een maximum gewicht van 55 kg. Met een meer dan goede uitkomst van de uitgevoerde crashtest.

 Populair bij professionals wereldwijd

De Zwitserse 4Pets PRO series autoboxen zijn niet voor niets erg populair bij professionals en liefhebbers in de hondensport, hondentrainers- en dressuur- en politiescholen wereldwijd!

Tevens zijn wij importeur voor Nederland aangaande de Pro autobenches, de enige in Europa met een TÜV keuring wat staat voor veiligheid en zekerheid. De autobench word geleverd inclusief gratis strapfix banden.

Pro box autobenches voldoen aan de strengste veiligheidseisen, is  robuust en kwalitatief hoog afgewerkt en zijn al vele jaren succesvol bij vele liefhebbers en professionals uit de hondensport, hondenscholen, hondendressuur en politiescholen wereldwijd!

Bestellen

Wilt u ook de 4PETS Pro Series autoboxen voor honden leveren aan uw klanten? Bel ons of stuur een e-mail met een verzoek om meer informatie over de bestelmogelijkheden.

A.K. for Pets levert alle PRO Series boxen inclusief gratis strapfix© banden en antislip mat.