Diensten

De juiste partijen samenbrengen

Voor A.K. for Pets draait het uiteindelijk allemaal om mensen bij elkaar brengen. Of u nu op zoek bent naar dat ene specifieke product, u supply chain moet optimaliseren of op zoek bent naar een partner om uw eigen product te laten ontwikkelen en in de markt te zetten, A.K. for Pets helpt u op weg.

Aanvullende service

Met meer dan 30 jaar aan ervaring in dierenbenodigdheden kent A.K. for Pets de weg in de industrie, wereldwijd. Daarom kunnen wij uw bedrijf niet alleen helpen bij de import en export van dierenbenodigdheden, maar ook met een breed scala aan aanvullende diensten, te weten:

 • De ontwikkeling van exclusieve huismerken en producten
 • Vertegenwoordigen van uw merk
 • Opslag van goederen
 • Consultancy bij vraagstukken

Import Export

De beste dierenbenodigdheden wereldwijd

A.K. for Pets is een van dé toonaangevende bedrijven op het gebied van de import en export van huisdierverblijven en –benodigdheden wereldwijd. Wij importeren van over de hele wereld, en garanderen u op deze manier een breed assortiment aan producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels.

Toeleverancier van toonaangevende detailhandel

A.K. for Pets levert aan winkelketens, de grotere dierenwinkels, tuincentra en groothandelaars voor dierenbenodigdheden door heel Europa.

Of u nu op zoek bent naar een A-merk of een actiematig product, A.K. for Pets is uw partner. Wij zijn altijd op zoek naar hoogwaardige, innovatieve producten en importeren een grote verscheidenheid aan producten voor huisdieren. A.K. for Pets is ook de exclusieve vertegenwoordiger voor meerdere A-merken en is gespecialiseerd in merkloze, maar hoogwaardige houten konijnen- en kippenhokken en krabpalen.

De snelste levering gegarandeerd

Het grote assortiment van A.K. for Pets geeft de detailhandel een brede keus in innovatieve, kwalitatief hoogwaardige huisdierbenodigdheden.

Actiematige ad hoc leveringen zijn geen enkel probleem, daar wij een eigen magazijn hebben, met een constante voorraad van doorlopende producten en actieproducten.

Zo kan A.K. for Pets u helpen snel te reageren en in te spelen op de constant veranderende, veeleisende vraag van consumenten.

Drop shipping programma

Via het drop shipping programma heeft u de mogelijkheid direct te verkopen vanuit de voorraad van A.K. for Pets. En dus uw supply chain te optimaliseren, omdat u zelf geen voorraad meer hoeft te hebben! Wij verzorgen zelfs de verzending naar uw klant, inclusief track&trace.

Kwaliteit gegarandeerd

A.K. for Pets staat voor kwaliteit. Wij zijn geen fabriekshopper. Elke toeleverancier waar A.K. for Pets zaken meedoet, wordt eerst bezocht alvorens producten worden toegevoegd aan ons assortiment. Zo bent u ervan verzekerd dat de producten die wij leveren, van een betrouwbare bron komen en voldoen aan de hoogste eisen.

Van pallet- en containerzendingen tot de kleinste bestellingen, A.K. for Pets levert. Specifieke wensen of geïnteresseerd in het ontwikkelen van een eigen huismerk? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

Private label 

Afbeeldingsresultaat voor Dropshipping ProgrammaOnze klantenkring bestaat voornamelijk uit ketens en/of grote dierenspeciaalzaken, tuincentra en groothandels. Wij leveren niet aan particulieren. Onze klanten bevinden zich door geheel Europa.
Wij beschikken over een vaste voorraad (direct uit te leveren) naast een doorlopend assortiment bieden wij ook de mogelijkheid tot actiematige artikelen. De mogelijkheid tot het plaatsen van kleinere bestellingen als ook grote palletzendingen en/of mix-pallets is geen enkel probleem.

Via het Dropshipping Programma kunt u ook direct verkopen uit onze voorraad zonder zelf op voorraad te houden. Wij versturen de verpakkingen rechtstreeks onder uw verzendgegevens naar uw klant met de pakkettendienst welke worden voorzien van een track & tracenummer.

Product development 

 • Product ontwikkeling in eigen beheer
 • Op aanvraag mogelijk / exclusiviteit mogelijk

Consultancy Afbeeldingsresultaat voor consultancy services

 • Adviseren, kennen de markt, snel schakelen
 • Specialisatie, (hond, kat, knaag, vogel/kip) dierenbehuizing (houten verblijven, papegaaienkooien (Original STRONG), krabpalen, hondenbenches etc.
 • Laatste ontwikkelingen nieuwe producten info. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze nieuwe produkten.
 • Marktontwikkelingen
 • Containerimport voor u als klant direct import op aanvraag mogelijk
 • International business
 • Availability and price setting