Groei met A.K. for Pets

Met meer dan 30 jaar aan ervaring kent A.K. for Pets als geen ander de branche van dierenbenodigdheden, wereldwijd. Daarom kunnen wij u over vele uiteenlopende zaken adviseren.

Consultancy diensten

A.K. for Pets is een bekend gezicht in zowel de internationale industrie voor dierenbenodigdheden als de detailhandel. Wij kennen de markt en de spelers. Uiteindelijk draait het er voor ons om mensen bij elkaar te brengen.
Zit u met vragen? Wilt u uw eigen supply chain opzetten, zoekt u een partner om een product te ontwikkelen of wilt u een samenwerking over de grens aangaan? Wij geven u graag advies!

Onze kennis

A.K. for Pets is een toonaangevend bedrijf in de export en import van huisdierbenodigdheden, B2C oplossingen, de ontwikkeling van huismerken en producten en de vertegenwoordiging van A-merken. Daarnaast helpen wij graag onze klanten naar een hoger niveau met onze consultancy diensten, door:

  • Het geven van informatie en advies over de laatste ontwikkelingen in de markt
  • Het bieden van informatie over de nieuwste huismerk producten van A.K. for Pets zelf
  • Het verzorgen van container import
  • Het doen van een leveringscheck en prijsbepaling van moeilijk te verkrijgen, populaire producten

Specifieke vraag? Kunt u niet vinden wat u zocht? Zoekt u advies? Bel A.K. for Pets om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u uw bedrijf naar een hoger niveau kan brengen.