Import/Export

De beste dierenbenodigdheden wereldwijd

A.K. for Pets is een van dé toonaangevende bedrijven op het gebied van de import en export van huisdierverblijven en –benodigdheden wereldwijd. Wij importeren van over de hele wereld, en garanderen u op deze manier een breed assortiment aan producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels.

Toeleverancier van toonaangevende detailhandel

A.K. for Pets levert aan winkelketens, de grotere dierenwinkels, tuincentra en groothandelaars voor dierenbenodigdheden door heel Europa.

Of u nu op zoek bent naar een A-merk of een actiematig product, A.K. for Pets is uw partner. Wij zijn altijd op zoek naar hoogwaardige, innovatieve producten en importeren een grote verscheidenheid aan producten voor huisdieren. A.K. for Pets is ook de exclusieve vertegenwoordiger voor meerdere A-merken en is gespecialiseerd in merkloze, maar hoogwaardige houten konijnen- en kippenhokken en krabpalen.

De snelste levering gegarandeerd

Het grote assortiment van A.K. for Pets geeft de detailhandel een brede keus in innovatieve, kwalitatief hoogwaardige huisdierbenodigdheden.

Actiematige ad hoc leveringen zijn geen enkel probleem, daar wij een eigen magazijn hebben, met een constante voorraad van doorlopende producten en actieproducten.

Zo kan A.K. for Pets u helpen snel te reageren en in te spelen op de constant veranderende, veeleisende vraag van consumenten.

Kwaliteit gegarandeerd

A.K. for Pets staat voor kwaliteit. Wij zijn geen fabriekshopper. Elke toeleverancier waar A.K. for Pets zaken meedoet, wordt eerst bezocht alvorens producten worden toegevoegd aan ons assortiment. Zo bent u ervan verzekerd dat de producten die wij leveren, van een betrouwbare bron komen en voldoen aan de hoogste eisen.

Van pallet- en containerzendingen tot de kleinste bestellingen, A.K. for Pets levert. Specifieke wensen of geïnteresseerd in het ontwikkelen van een eigen huismerk? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!